Business Internaţional

Top trei subiecte în Financial Times de astăzi

Top trei subiecte în Financial Times de astăzi
12.09.2014, 10:35 319
Banco Espirito Santo a împrumutat în secret bani unui acţionar
 
Banco Espirito Santo a împrumutat în secret bani instituţiei Espirito Santo International, care deţine 25% din acţiunile băncii portugheze, prin intermediul ES Bank Panama, timp de doi ani.
 
Transportatorul francezo-olandez Air France-KLM ar putea opri planurile pentru dezvoltarea grupului şi expansiunea lui în Europa
 
Directorul executiv al transportatorului aerian francezo-olandez Air France-KLM ameninţă că va opri planurile pentru dezvoltarea grupului şi expansiunea lui în Europa, dacă compania aeriană low-cost Transavia nu ajunge la o înţelegere cu piloţii francezi, înainte de începerea grevei de săptămâna viitoare.
 
Amendă pentru şoferii Uber care oferă servicii fără licenţă
 
Şoferii germani de taxiuri au angajat un şofer de la Uber, aplicaţia de servicii alternative taximetriei, decizie care face parte dintr-o operaţiune de interzicere a şoferilor Uber, care nu au licenţă de taximetrişti. Operaţiunea lor este sprijinită şi printr-o hotărâre judecătorească, care prevede şase luni de închisoare sau o amendă de 25.000 de euro pentru şoferii Uber care continuă să ofere servicii fără licenţă. .

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO