Business Internaţional

Top trei subiecte în Financial Times de astăzi

Top trei subiecte în Financial Times de astăzi
15.09.2014, 09:47 341

Heineken refuză propunerea producătorului african de bere SABMIller

SABMiller, o companie africană din industria berii, a făcut o ofertă preliminară competitorului Heinekien, care a fost însă respinsă de acţionarii producătorului olandez. Această înţelegere ar fi stabilit un parteneriat între cele două companii şi ar fi oprit procesul de preluare a SABMiller de către Anheuser-Busch InBev, un fabricant de bere cu sediul în Belgia.

Directorii din Silicon Valley pledează pentru confidenţialitatea şi securitatea datelor din mediul online

Cei mai mari directori executivi şi investitori din Silicon Valley au ajuns la concluzia că industria IT din SUA a subestimat îngrijorările globale privind securitatea şi confidenţialitatea informaţiilor din mediul online, astfel încât trebuie să acţioneze imediat pentru a stopa accentuarea imaginii negative pe care şi-a creat-o.

Sancţiunile împotriva Moscovei vor avea un efect de bumerang pentru ţările occidentale

Tony Hayward, fostul director executiv al grupului petrolier britanic British Petrolum (BP), a avertizat că sancţiunile impuse de SUA şi UE împotriva Moscovei  vor avea un efect de bumerang şi vor afecta ţările occidentale prin micşorarea rezervelor de petrol şi creşterea preţurilor în anii următori. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO