Companii

Accor Services aduce alt francez pe pozitia de director general

19.03.2008, 20:06 34

Accor Services Romania, cel mai mare emitent de tichete de masa de pe piata locala, are de la inceputul acestei luni un nou director general, potrivit informatiilor furnizate de companie.
Philippe Blecon, 41 de ani, a preluat conducerea operatiunilor grupului pe piata locala, inlocuindu-l in aceasta pozitie pe Emmanuel Malan (46 de ani), care a preluat postul de director general al Accor Services Ungaria.
Blecon are o experienta de 17 ani in cadrul grupului Accor, in ultimii 5 ani lucrand in directia financiara centrala, la head office-ul Accor Services. Malan a fost director general al Accor Services Romania din 2003, venind in Romania de la conducerea companiei de training Academie Accor din Franta.
Piata tichetelor de masa este controlata la momentul actual, in proportie de 95%, de patru mari jucatori, Accor Services, Sodexho, Cheque Dejeuner si BluTicket, restul pietei fiind divizat intre emitenti regionali.
La jumatatea anului trecut, Consiliul Concurentei a aprobat preluarea integrala de catre Accor Services a Hungastro - al treilea emitent de tichete de pe piata, achizitie in urma careia Accor a ajuns, potrivit propriilor estimari, la o cota de piata de 46% si un numar de aproximativ 1.500.000 de utilizatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO