Companii

Antreprenori locali. Constructorul Bog’Art a continuat scăderea şi în 2021: afacerile au ajuns la 576 mil. lei, minus 4%

Antreprenori locali. Constructorul Bog’Art a continuat...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.06.2022, 16:05 130

♦ Scăderea de anul trecut a cifrei de afaceri vine în ciuda previziunilor optimiste pe care compania le avea în vara anului trecut, când preconiza că businessul va reveni peste 600 de milioane de lei, nivelul din 2019, anul premergător pandemiei.

Constructorul local Bog’Art, deţinut de Raul Doicescu, a continuat trendul descendent al afacerilor început în urmă cu trei ani şi a realizat în 2021 un business de 576,2 milioane de lei, în scădere cu 4% faţă de anul anterior, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul, pe de altă parte, a fost în creştere cu 8%, numărul mediu de angajaţi fiind în scădere cu 13.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evoluţia rezultatelor financiare în 2021.

Scăderea de anul trecut a cifrei de afaceri vine în ciuda previziunilor optimiste pe care compania le avea în vara anului trecut, când preconiza că businessul va reveni peste 600 mil. lei, nivelul din 2019, anul premergător pandemiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO