Companii

Antreprenori locali. Ştefan Cherciu, antreprenorul care produce ferestrele QFort: „Vrem, nu vrem, sectorul creşte. Doar dacă nu ne facem treaba nu ne merge mai bine“. Casa Noastră şi-a bugetat pentru 2024 o creştere de 25% a businessului, însă antreprenorul mărturiseşte că speră ca avansul să ajungă măcar la 20%

Ştefan Cherciu, proprietar Casa Noastră:
Cu cât se întârzie mai mult (implementarea programelor susţinute de stimulente financiare – n. red.), cu atât se ratează ţinta propusă pentru 2030.

Ştefan Cherciu, proprietar Casa Noastră: Cu cât se întârzie mai mult (implementarea programelor susţinute de stimulente financiare – n. red.), cu atât se ratează ţinta propusă pentru 2030.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.01.2024, 16:15 186

Producătorul de uşi şi ferestre Casa Noastră din judeţul Dolj se apropie de finalizarea construcţiei halelor în care se va fabrica tâmplărie din aluminiu, după o investiţie de aproximativ 50 de milioane de euro.

„Va fi cea mai mare capacitate (de producţie – n. red.) din centrul şi estul Europei“, spune Ştefan Cherciu, antrepre­norul care deţine compania cu brandul QFort.

Fabrica nouă a absorbit investiţii de peste 20 de milioane de euro, din care aproxi­mativ 9 mil. euro au repre­zentat ajutor de stat. Situată în localitatea Pieleşti din judeţul Dolj, la şase kilometri distanţă de Craiova, noua unitate de producţie, specializată în fabricarea de tâmplărie din aluminiu, va genera peste 200 de noi locuri de muncă, potrivit unor date anterioare. De construcţie s-a ocupat Inattica, o companie din Dolj, deţinută de Paul Bogdan Prună.

Casa Noastră a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 130 de milioane de euro, în scădere cu 9% faţă de anul precedent, acest nivel reprezentând doar vânzările pe piaţa din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO