Companii

Centrele de radioterapie MedEuropa pregătesc extinderea în Iaşi, Bacău şi Bucureşti: Vom continua cu noi proiecte în diferite locaţii, dar şi în viitoarele centre

Cum va arăta viitorul centru de radioterapie MedEuropa din Iaşi

Cum va arăta viitorul centru de radioterapie MedEuropa din Iaşi

Autor: Georgiana Mihalache

10.10.2022, 11:00 924

♦ După intrarea pe piaţa locală în 2018 cu un centru de radioterapie în Constanţa, MedEuropa a ajuns la patru centre, adăugând ulterior şi oraşele Bucureşti, Oradea şi Braşov ♦ Operatorul medical pregăteşte noi extinderi, pe hartă fiind zona Moldovei, dar şi Capitala, unde cererea este în creştere.

Centrele de radioterapie MedEuropa încep să acopere mai multe oraşe din ţară cu proiecte de extindere, în prezent compania având două proiecte în derulare în Iaşi şi Bacău. Pentru cele două investiţii, compania a solicitat ajutor de stat în cea mai recentă sesiune deschisă de Ministerul Finanţelor, valoarea cumulată a investiţiilor fiind de peste 110 milioane de lei.

„Avem două proiecte în derulare în Iaşi şi Bacău. Pentru ambele proiecte am demarat procedurile de autorizare înainte de a achiziţiona terenurile, în vederea dezvoltării a două centre de radioterapie: la Bacău avem deja autorizaţia de construire, iar la Iaşi am obţinut PUZ-ul întregului teren pe care noi vom dezvolta centrul de radioterapie, iar un alt proprietar va dezvolta în viitor o unitate hotelieră, precum şi drumul de acces către cele două facilităţi“, a spus pentru ZF Bogdan Angheloiu, managerul general al MedEuropa România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO