Companii

Elba investeste pentru Logan

14.11.2005, 17:51 25

Compania Elba Timisoara a initiat un program suplimentar de investitii de un milion de euro pentru a moderniza procesul de fabricatie a farurilor si lampilor auto, in contextul cererii crescute de astfel de componente pentru modelul Dacia Logan, dar si pentru marci ale unor producatori straini.

"Elba si Automobile Dacia au incheiat un parteneriat care vizeaza furnizarea unui anumit numar de unitati de corpuri de iluminat. Numarul mare de comenzi pentru modelul Logan a atras o cerere suplimentara. Astfel, actionarii companiei au hotarat, la finele lunii octombrie, suplimentarea programului de investitii cu un milion de euro. Speram sa finalizam investitia in prima parte a anului 2006", a declarat directorul comercial al Elba, Alexandru Sere.

El a adaugat ca lucrarile de modernizare vor fi finantate din surse proprii si presupun montarea unor instalatii de lacuire a dispersoarelor pentru faruri si de lipire robotizata a dispersoarelor din masa plastica.

Elba anticipeaza pentru 2005 o cifra de afaceri de 27,5 mil. euro, comparativ cu 23,6 mil. euro cu un an in urma.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO