Companii

Mega Image oferă franciza magazinelor Shop&Go: Magazinul îl primeşti utilat, cu marfă şi cu chiria plătită. Ce mai trebuie să mai faci?

Mega Image oferă franciza magazinelor Shop&Go: Magazinul îl primeşti utilat, cu marfă şi cu chiria plătită. Ce mai trebuie să mai faci?

Autor: Cristina Rosca

02.02.2012, 16:37 23393

Retailerul belgian Mega Image, care deţine supermarketurile cu acelaşi nume şi magazinele de proximitate Shop & Go, a decis să ofere franciza magazinelor de proximitate Shop&Go.

"Poţi fi partenerul nostru: e o ocazie perfectă să ai afacerea ta, fără riscurile de a porni de la zero. Ai în spate întreaga experienţă Mega Image, la care adaugi experienţa ta comercială şi aptitudinile tale de antreprenor", aşa sună anunţul belgienilor. Mai mult, "noi punem la dispoziţie spaţiul comercial utilat, stocul de marfă, plata chiriei şi a utilităţilor, experienţa noastră în retail, logistica şi marketingul".

Francizatul trebuie să opereze magazinul în numele Mega Image, împreună cu angajaţii săi. În funcţie de rezultatele magazinului, francizatul va primi în fiecare lună un venit sigur. Nu este însă precizată această sumă.

Mega Image este al doilea retailer modern care oferă franciza magazinelor de proximitate, după Carrefour. Francezii au făcut însă un parteneriat cu retailerul local Angst astfel încât toate magazinele acestuia din urmă vor purta numele Carrefour Express-Angst.

Cum se face selecţia:

1. Completezi formularul online

2. Dacă te califici, vei fi sunat pentru interviul faţă în faţă

3. Eşti acceptat ca partener

4. Iei parte la training-ul intern

5. Semnezi contractul şi achiţi garanţia

6. Managementul personalului din magazin revine francizatului

7. Preiei magazinul alocat

8. Mega Image îşi acordă suport

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO