Companii

Melinda-Impex Instal, o companie din Odorheiu Secuiesc, cumpără doi distribuitori de instalaţii termice şi obiecte sanitare din Arad

Melinda-Impex Instal, o companie din Odorheiu Secuiesc,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.04.2024, 00:07 1303

Melinda-Impex Instal, o companie din Odorheiu Secuiesc, cu afaceri de 330 de milioane de lei şi 330 de angajaţi, cumpără companiile Dennymona MG şi Arnew Den din judeţul Arad, potrivit unui anunţ al Consiliului Concurenţei, care a autorizat această tranzacţie. Cele două firme achiziţionate comercia­li­zează, la rândul lor, produse de instalaţii termice şi obiecte sanitare şi au împreună afaceri de 26,6 mil. lei.

Cumpărătorul din această tranzacţie, Melinda-Impex Instal, este deţinut, potrivit datelor disponibile pe platforma termene.ro, de acţionarii Denes Pal (63,3%), Melinda-Maria Pal (36,6%) şi Lehel Andras (mai puţin de 1%). Potrivit profilului său de LinkedIn, Lehel Andras este membru în boardul Melinda Instal.

De numele lui Lehel Andras se leagă şi businessul retailerului de bricolaj Ambient din Sibiu. Practic, APC Universal Partner, companie pe care a fondat-o în 2016, a cumpărat la licitaţie brandul magazinelor de materiale de construcţii Ambient, al companiei cu acelaşi nume, care a intrat în faliment în 2021. Totodată, APC Universal Partner, care deţinea deja patru spaţii Ambient, a preluat şi celelalte patru magazine de la firma Profelis C&V din Sibiu, plus două depozite, devenind astfel unicul operator al spaţiilor Ambient.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO