Companii

Militaru, Fabryo-Atlas Paints: Vrem să spargem bariera de vânzări de 50 mil. euro în următorii doi ani

Dragoş Militaru, directorul general al grupului Fa­bryo-Atlas Paints

Dragoş Militaru, directorul general al grupului Fa­bryo-Atlas Paints

Autor: Andreea Neferu

08.10.2014, 00:08 460

Dragoş Militaru, directorul general al grupului Fa­bryo-Atlas Paints, cu acti­vităţi în sec­torul vopselelor decora­tive şi al produselor de termo­izolare, spune că piaţa construcţiilor are şanse să reintre pe creş­tere în urmă­toarea pe­rioa­dă, după ce criza a „şters“ circa 40% din va­loarea acesteia, transformând-o într-una dintre industriile cele mai afectate de rece­siune.

„Piaţa construcţiilor va intra probabil pe creştere în perioada următoare. Ce ar putea dinamiza sectorul şi ar putea aduce o creştere sustenabilă ar fi o revenire a puterii de cum­pă­rare. De asemenea, statul are şi el un rol. TVA di­fe­renţiată în acest sec­tor ar dinamiza o industrie cu câteva sute de mii de an­ga­jaţi şi ar putea aduce o creş­tere de 10-20% pen­tru această piaţă şi implicit o creştere similară pentru nu­mă­rul de salariaţi“, spune Militaru.

El afirmă că cel puţin în zona con­struc­ţiilor rezidenţiale a existat un revi­ri­ment în 2014, acestea urmând să înre­gis­treze un plus şi în perioada următoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO