Companii

Ness Proiect Europe, deţinută de Mihai Florian Vaida, cu afaceri de 75 mil. euro şi care a construit pentru CTP, Pepsi, Unilever sau Lidl, şi-a propus o majorare de 15% a afacerilor în 2023, în aşteptarea unui an „mai calm“

Ness Proiect Europe a fost înfiinţată în 2010, iar în prezent se orientează în principal către zonele ţării cu potenţial de dezvoltare industrială.

Ness Proiect Europe a fost înfiinţată în 2010, iar în prezent se orientează în principal către zonele ţării cu potenţial de dezvoltare industrială.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.03.2023, 17:00 1250

♦ Şi în anii trecuţi Ness Proiect s-a clasat la vârful pieţei de construcţii în ceea ce priveşte dinamica afacerilor de la un an la altul, având însă şi ani cu creşteri mai lente, semn că ponderea proiectelor private şi a celor publice contează foarte mult în evoluţia businessului.

Ness Proiect Europe, o companie de construcţii deţinută de Mihai Florian Vaida, a ajuns la afaceri de 75 de milioane de euro în 2022 după o creştere de circa 65% faţă de 2021, cheia fiind, potrivit reprezentanţilor businessului, asigurarea unui echilibru între proiectele private şi cele publice.

„În anul 2022 şi la începutul acestui an, Ness Proiect Europe a adjudecat şi executat lucrări pentru parteneri privaţi cum sunt CTP România, Schurter Electronics, North Hub Logistics, Star Foods / Pepsi, dar şi pentru instituţii şi autorităţi publice ca MAI, MApN, autorităţi locale contractante din judeţele Buzău, Brăila, Tulcea, Constanţa, Iaşi etc.“, spune Aurel Diaconu, directorul general al companiei.

Şi în anii trecuţi Ness Proiect s-a clasat la vârful pieţei de construcţii în ceea ce priveşte dinamica afacerilor de la un an la altul, având însă şi ani cu creşteri mai lente, semn că pon­derea proiectelor private şi a celor publice contează foarte mult în evoluţia businessului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO