Companii

(P) Vrei să faci parte din cel mai bine păstrat secret al industriei de fashion? Noi ştim cum să intri în comunitatea BestSecret

(P) Vrei să faci parte din cel mai bine păstrat secret...

Autor: Publicitate

28.04.2021, 11:45 11449

Avem un secret. Ştim cum poţi să intri într-una dintre cele mai exclusiviste comunităţi de fashion din lume.

Te-ai gândit vreodată că există o comunitate de fashion unde peste 3.000 de branduri te aşteaptă cu reduceri de până la 80%?

De la Dior, Michael Kors, Lacoste şi MaxMara, până la Balenciaga, Puma sau Adidas, comunitatea BestSecret cuprinde o gamă întreagă de piese vestimentare şi accesorii pentru bărbaţi, femei şi copii.

Toate acestea sunt rezervate membrilor care au avut privilegiul să primească o invitaţie, întrucât cel mai mare magazin online exclusivist din Europa a intrat în România anul trecut.

Nu ai auzit niciodată de BestSecret? Asta pentru că este cel mai bine păstrat secret al industriei de fashion.

BestSecret a devenit unul dintre cele mai mari comunităţi exclusiviste de fashion din Europa pe parcusul ultimului deceniu. Odată ajuns pe site, vei descoperi că este incredibil de uşor să găseşti piese vestimentare pe toate gusturile şi stilurile.

Practic, BestSecret este aliatul perfect atunci când îţi doreşti să ieşi în evidenţă din mulţime şi aduce lângă tine cele mai mari branduri din lume, la preţuri speciale.

Ştim că atunci când auzim „exclusivist” înseamnă că este foarte greu să intri, ceea ce este adevărat. Totuşi, ai noroc, noi avem câteva invitaţii pentru cititorii noştri.

Trebuie să ştii că invitaţiile sunt rare, iar numărul celor primite de noi este unul redus. Dacă vrei să le spui tuturor prietenilor că ai aflat acest secret, poate ar trebui să o faci după ce încerci să obţii chiar tu una dintre invitaţii.

Dacă vrei să devii membru al clubului BestSecret, înscrie-te cu ajutorul invitaţiei şi poţi începe să cunoşti universul comunităţii.

După ce plasezi prima comandă, piesele vor ajunge în scurt timp la tine acasă. Dacă ceva nu ţi se potriveşte, nu e nicio problemă! BestSecret oferă retur gratuit.

Ce mai aştepţi? Invitaţia poate fi găsită aici. Numărul lor este unul limitat, deci ar fi bine să te grăbeşti.

Pentru a te inspira, îţi prezentăm mai jos câteva dintre opţiunile pe care le ai odată cu sezonul de primăvară. Precizăm că toate produsele din comunitatea BestSecret sunt pe stoc, iar livrarea durează doar câteva zile.

Dacă aerul de primăvară te inspiră să mergi spre opţiuni mai elegante dar jucăuşe, BestSecret ascunde o adevărată comoară plină de piese vestimentare greu de refuzat.

Odată intrat în comunitate nu îţi vei mai pune problema ţinutelor şi vei găsi tot ce ai nevoie pentru stilul tău, de la genţi şi pantofi, şi până la accesorii.

În cazul în care eşti în căutarea unor ţinute business, BestSecret înţelege că prima impresie este cea mai importantă.

Comunitatea înţelege că secretul în acest caz este mixul între stil, confort şi elementul acela care te va face să ieşi în evidenţă.

Dacă îţi doreşti ţinute confortabile pentru a sta relaxat acasă, BestSecret ştie că trebuie să porţi piese practice şi confortabile, din materiale naturale care îi permit corpului să respire.

În acelaşi timp, nimeni nu spune că această ţinută nu poate fi una cu stil, chiar dacă te văd doar pisicile tale. De aceea, BestSecret a pregătit pentru tine cele mai bune ţinute de relaxare.

Pentru că sportul este o parte importantă din viaţa unui om activ, comunitatea BestSecret a pregătit şi piese perfecte pentru activităţile sportive de exterior.

Comunitatea oferă o selecţie largă de produse sportive, de la încălţăminte pentru alergat şi până la echipamente sportive pentru următoarea ta drumeţie.

Cele peste 3.000 de branduri te aşteaptă acum în comunitatea BestSecret, cu reduceri cuprinse între 20% şi 80%.

De la Karl Lagerfeld şi până la Superdry,True Religion sau The North Face, toate brandurile tale preferate te aşteaptă pe BestSecret.

Tot ce trebuie să faci este să prinzi una dintre puţinele invitaţii pe care le avem şi să afli şi tu cel mai bine păstrat secret al industriei de fashion.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO