Companii

Procesatorul de carduri Provus Service Provider a preluat producătorul Supercard Solutions&Services

Procesatorul de carduri Provus Service Provider a preluat...

Autor: Raluca Ghinea

22.01.2014, 13:41 599

"Conform strategiei noastre de a oferi servicii integrate, Provus Grup a decis preluarea Supercard Solutions & Services. Această achiziţie va permite Provus Grup să îşi extindă operaţiunile atât în România, cât şi, în viitorul apropiat, la nivel regional", a declarat într-un comunicat Utku Ogrendil, CEO al Provus Grup.

Înfiinţată în anul 2000, compania Supercard Solutions & Services a produs peste 33 milioane de carduri, a implementat peste 100 de programe de fidelizare şi are un portofoliu de circa 1.000 de clienţi, deservind peste 20 de retaileri mari, 18 bănci, şase lanţuri de benzinării şi tot atâtea instituţii financiare non-bancare.

Provus Service Provider, firmă activă din anul 2001, se ocupă cu personalizarea cardurilor, procesarea tranzacţiilor cu carduri, servicii legate de sectorul de retail, clienţii săi având posibilitatea externalizării complete a serviciilor legate de carduri.

Serviciile Provus Grup includ toate activităţile privind personalizarea şi procesarea cardurilor, managementul reţelelor ATM şi POS, alături de programe şi aplicaţii de loialitate, managementul disputelor, soluţii de monitorizare a fraudelor şi asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri (oriunde în lume), call-center şi suport în implementarea standardelor EMV în conformitate cu tendinţele actuale, se precizează în comunicat.

Compania administrează 1.500 de ATM-uri şi 9.400 de POS-uri, dintre care 500 sunt virtuale, şi procesează 1,5 milioane de carduri şi cinci milioane de tranzacţii pe lună.

ProvusService Provider împreună cu subsidiarele sale, RomCard şi Supercard Solutions & Services, formează Provus Grup.

RomCard, înfiinţată în anul 1994, este primul centru de procesare a cardurilor din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO