Retail&Agrobusiness

Producătorul mezelurilor Fox are un buget de investiţii de 28 mil. lei în 2019, de patru ori mai mare decât în 2018

Antreprenori locali

Producătorul mezelurilor Fox are un buget de investiţii...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

19.08.2019, 00:06 479

♦ Fabrica din Bucureşti a Fox realizează produse atât pentru piaţa internă, cât şi pentru pieţe externe. Astfel, mezelurile Fox ajung şi pe mesele românilor din Spania, Italia, Cipru, Marea Britanie sau Germania.

Grupul Fox, producător şi distri­buitor de mezeluri controlat de familia Vulpe, şi-a bugetat pentru anul acesta investiţii de peste 28 de mil. lei (6 mil. euro), de peste patru ori mai mare decât în anul anterior, arată datele transmise de companie pentru catalogul ZF Cei mai mari jucători din economie, ediţia 2019.

Producătorul are în portofoliu produse precum salam, cârnaţi, cremvurşti şi şuncă, produse cu care Fox este prezent în majoritatea reţelelor de comerţ modern.

Businessul nu are un sistem integrat de producţie, ceea ce înseam­nă că materia primă o achiziţionează de la alţi producători, carne pe care o prelucrează în unitatea de procesare din Bucureşti şi pe care o livrează, Fox deţinând propriul parc auto.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO