Retail&Agrobusiness

ZF Live. Marius Măcărescu, fondator al Premium Fruct, producătorul sucurilor naturale Profructta: La nivel regional ar trebui să existe fabrici care să transforme fructele localnicilor în suc. „Din punct de vedere logistic nu poţi să vii cu suc de mere de la Suceava sau de la Iaşi. Ceva nu este în regulă, nu ies calculele.“

Marius Măcărescu, fondatorul companiei Premium Fruct: Nu facem sucuri în cantităţi industriale, capacitatea noastră de producţie este între 4 şi 6 tone pe zi, fabrica este una regională, practic mai mult de Bucureşti nu avem ce să livrăm.

Marius Măcărescu, fondatorul companiei Premium Fruct: Nu facem sucuri în cantităţi industriale, capacitatea noastră de producţie este între 4 şi 6 tone pe zi, fabrica este una regională, practic mai mult de Bucureşti nu avem ce să livrăm.

Autor: Alexandra Cepăreanu

06.05.2019, 15:10 107

Marius Măcărescu, fondatorul com­paniei Premium Fruct care produce sucurile naturale Profructta, a spus că în România ar trebui să existe fabrici la nivel regional care  să transforme fructele din livezile şi gospodăriile localnicilor în suc, deoarece din punct de vedere logistic şi financiar nu poţi să transporţi sucurile din mere sau din fructe în general pe distanţe mai mari de 150-180 de kilometri.

„Ar trebui să existe regional asemenea fabrici care să transforme fructele localnicilor în suc. Din punctul meu de vedere, nu poţi să vii cu suc din mere de la Suceava sau de la Iaşi în Bucureşti, nici din punct de vedere logistic nu ştiu cum reuşesc ei. Ceva nu e în regulă. 150-180  de kilometri este o distanţă cu care poţi să rezişti pe logistică, altfel este o problemă de produs dacă este adus de departe. Nouă nu ne ies calculele şi am făcut foarte multe“, a spus Marius Măcărescu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO