Constructii & Imobiliare

VIDEO. Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe s-a listat la Bursa din Tel Aviv

VIDEO. Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe s-a listat la Bursa din Tel Aviv
27.10.2021, 18:15 169

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dezvoltatorul imobiliar „Hagag Development Europe”, împreună cu echipa din Israel au deschis marţi ziua de tranzacţionare în cadrul Tel Aviv Stock Exchange.

E pentru prima oară când „Hagag Development Europe” participă la ceremonia de deschidere a pieţei numită, Opening Bell.

„Suntem bucuroşi să anunţăm alăturarea Hagag Development Europe familiei companiilor listate la bursă. Investitorii companiei au avut parte de o creştere de 43% de la listare. Aşa că da, merită aplauzele noastre”, a declarat Drorit Vilnai, Listings Unit Manager at TASE.

După derularea unei oferte publice iniţiale pentru un procent de 25% din acţiunile companiei, cei de la Hagag Development au atras fonduri de aproximativ 28 de milioane de euro. Şi o capitalizarea anticipată care a depăşit 100 milioane de euro.

Proiectele din România reprezintă şi ele un interes pentru investitorii străini.

„Vom profita de uneltele pe care această piaţă le are de oferit, precum şi de capitalul pe care îl poate aloca faţă de companiile listate. Ne aşteptăm, şi cu ajutorul lor şi cu ajutorul lui Dumnezeu, să dezvoltăm noi proiecte impresionante”, a spus Yitzhak Hagag, Co-founder and shareholder Hagag Development Europe.

Acţiunile se tranzacţionează sub simbolul bursier HGGE. În ziua listării, preţul unei acţiuni era de 1,45 lei. Acum la doar două luni de la listare, în urma creşterii de 43%, preţul unei acţiuni este de 1,95 lei.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri: