Deloitte

Deloitte Best Managed Companies. Agricola a finalizat investiţii de 17 mil. euro în 2023 în modernizarea fermelor şi eficienţă energetică

23.01.2024, 00:05 Autor: Răzvan Botea

♦Compania Agricola din industria alimentară, a avut în 2022, cele mai recente date publice, afaceri de 155 mil. euro şi aproape 2.000 de angajaţi. Compania face parte din grupul Agricola format din Agricola, Salbac, Europrod, Avicola Lumina şi Aicbac.

Grupul din industria alimentară Agricola International a finalizat investiţii de 17 mil. euro în 2023 în modernizarea fermelor, halelor sau liniilor de producţie, dar şi în eficienţă energetică, conform informaţiilor furnizate de companie.

„Lucrăm în mod succesiv la procese, la proceduri, la obiceiuri, la comportamente care au dus la o structură destul de solidă a companiei, care deja conturează o cultură în organizaţie respectată şi recunoscută în plan naţional şi în plan european“, a spus Gheorghe Covrig, directorul economic al Agricola Internaţional, în cadrul celei de-a doua ediţii a Galei Deloitte Best Managed Companies, organizată cu sprrijinul media al Ziarului Financiar.

Agricola a primit recent certificarea Best Managed Companies din partea Deloitte România, după ce a parcurs programul cu acelaşi nume. Certificarea este acordată de un juriu independent, în baza unei metodologii dezvoltate de Deloitte. Programul, aflat acum la doua ediţie în România, se desfăşoară de 30 de ani în 45 de ţări.

„Momentul din seara aceasta pentru noi înseamnă o certificare şi un nou imbold către ceea ce trebuie făcut bine în companie. Consider un privilegiu pentru orice companie care ajunge în această postură şi, evident, mulţumiri şi aprecieri totale celor patru entităţi care au generat acest proiect şi care ne ajută pe noi să ne consolidăm încrederea şi să facem lucruri bune mai departe. Agricola Internaţional a evoluat în mod deosebit în ultimii 15 ani“, a mai spus Gheorghe Covrig la evenimentul amintit.

Grupul Agricola a avut în 2022, cele mai recente date publice, afaceri de 155 mil. euro şi aproape 2.000 de angajaţi. Compania a fost printre cele 21 de firme certificate de Deloitte România cu distincţia Best Managed Companies, în cadrul celei de-a doua ediţii a programului. 100 de companii s-au înscris în program, iar, dintre acestea, 40 au fost selectate pentru sesiunile de training şi workshopuri. Dintre cele 40 de companii, 17 au primit certificarea şi 4 companii au fost recertificate, adică au participat şi la prima ediţie, iar acum au aplicat pentru recertificare.

Gheorghe Covrig, directorul economic al Agricola Internaţional: Lucrăm în mod succesiv la procese, la proceduri, la obiceiuri, la comportamente care au dus la o structură destul de solidă a companiei, care deja conturează o cultură în organizaţie respectată şi recunoscută în plan naţional şi în plan european.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro