Eveniment

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Ştefan, la "După 20 de ani": Am schimbat culoarea de campanie pentru că verde este culoarea anului

22.04.2012, 12:20 69

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Ştefan, a declarat, duminică, la Pro TV, că acest partid a schimbat culoarea de campanie din portocaliu în verde pentru că aceasta este "culoarea anului", el spunând că această afirmaţie a fost făcută de Theodor Stolojan, într-o şedinţă de Birou Permanent Naţional.

El a afirmat, în emisiunea "După 20 de ani", întrebat dacă Mihai Ungureanu va fi prezidenţiabilul PDL, că verde este culoarea anului, cum era portocaliul în 2004."Verdele acesta, Cosmote e mai plăcut decât portocaliu. Părerea mea că portocaliul e depăşit acum", a opinat Ştefan.

Întrebat dacă simpla intrare în modă a unei culori justifică schimbarea pubelelor din oraş, aşa cum s-a întâmplat în Piatra-Neamţ, primarul municipiului Piatra- Neamţ, Gheorghe Ştefan, a spus că verdele se potriveşte mai bine cu ideea de ecologie.

"Acestea sunt culorile pe care le-am găsit şi chiar le-am comandat. Am zis "dacă aveţi verde, verde vreau", pentru că facă vorbim de curăţenie, de ecologie se potriveşte mai bine verde decât portocaliul", a explicat edilul.

Acesta a subliniat că pubelele nu s-au înlocuit ca să fie în ton cu moda, el adăugând că o parte s-au schimbat pentru că erau distruse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO