Evenimente

Valentina Banu a devenit noul CEO al Unident Group

Advertorial

Valentina Banu a devenit noul CEO al Unident Group

Autor: Publicitate

16.10.2023, 09:00 916

Cu o experienţă de 20 de ani în domeniul medical, dintre care 14 ani în management medical la furnizori de top de servicii medicale din ţară, ultimul fiind Reţeaua Privată de Sănătate Regina Maria / Divizia Poliana, Valentina Banu a ocupat din ianuarie până în august funcţia de Manager Operaţional al Grupului Unident, unde a atins rapid obiectivele stabilite pentru anul 2023.

Numirea în noua poziţie, cea de CEO, a venit de la fondatoarea Unident Group, Dr. Petronela Luca, medic dentist, Doctor în Ştiinţe Medicale, care predă ştafeta managementului pentru a avea mai mult timp în stabilirea direcţiilor strategice pentru dezvoltarea business-ului, dar şi pentru pacienţii săi.

Fondat în anul 2000, Unident este astăzi un brand medical premium, care se poziţionează, an de an, pe locuri fruntaşe in Topul Clinicilor Stomatologice din România.

Cu o reţea de clinici premium în oraşele Tulcea, Galaţi, Buzău, Braşov şi în curând şi în Bucureşti, Unident oferă soluţii inovatoare de tratament, fără durere şi fără compromisuri, realizate cu tehnologiile viitorului, de către o echipă medicală dedicată performanţei.

Unident Group s-a dezvoltat continuu datorită investiţiilor masive în digitalizare şi I.A. (inteligenţă artificială), clinicile dentare fiind dotate din 2020 chiar cu roboţi umanoizi, precum robotul Pepper, o premieră pentru domeniul medical din România. 

Cele 5 Clinici Dentare Premium sunt dotate cu tehnologiile viitorului: echipamente radiologice 3D, lasere performante, precum şi echipamente pentru anestezie şi terapie intensiva ATI.

,,Clinicile Dentare Premium Unident, împreună cu cele 4 Centre de Radiologie Dentară Digitală 3D, un Laborator Dentar Digital2 centre de Oxigenoterapie Hiperbară şi 4 Centre de Educaţie Medicală aduc valoare imediată pacienţilor noştri prin calitatea actului medical generat de un flux de lucru digital şi de existenţa serviciilor integrate,, ne spune Dr. Petronela Luca, fondatoarea Unident Group.

Poziţionarea strategică a clinicilor în zone de interes turistic a condus la dezvoltarea turismului medical naţional şi internaţional, care a crescut organic, datorită cererii de servicii medicale marca Unident.

În anul 2022, Unident Group a realizat cifra de afaceri în valoare de 16.019.549 lei, cifra care situează grupul pe locul 12 în Topul Clinicilor Dentare din România şi menţine poziţia de lider de piaţă în Tulcea unde ocupă primul loc.

În anul 2023, performanţele se reflectă deopotrivă în creşterea cifrei de afaceri şi a numărului de pacienţi. Instrumentele financiare arată o creştere a cifrei de afaceri a grupului, în primele 7 luni, cu 36% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi o creştere a numărului de pacienţi cu 65%.

Noul CEO are rolul de a superviza echipa de management în atingerea obiectivelor şi de a defini strategia de extindere la nivel naţional.

,,În perioada în care Valentina Banu a preluat managementul operaţional am descoperit un om mult mai valoros decât a lăsat să se vadă la interviurile de evaluare. Am descoperit valori ca: integritate, ambiţie, pasiune pentru profesie şi înclinarea spre obţinerea rezultatelor, în special, pentru satisfacţia pacienţilor. Aşadar, sunt convinsă că am găsit omul potrivit pentru a duce Unident în altă etapă,, menţionează Dr. Petronela Luca.

,,Am acceptat cu bucurie şi onoare noul rol de CEO al UNIDENT GROUP şi, odată cu acesta, responsabilitatea şi dedicarea de a transforma, alături de minunata echipă, noile obiective de creştere şi expansiune, corelate cu menţinerea experienţei şi a nevoilor pacientului în centrul activităţii noastre zilnice, în toate centrele grupului din ţară.

Este necesar să realizăm un cadru extrem de fluid în care deciziile să fie luate rapid, implementate la parametri optimi, păstrând constant focusul pe obiective. Noul rol vine ca o provocare după o maturizare accelerată in echipa Unident, dar ştiu că impreună cu echipa managerială, vom continua să dezvoltăm şi să consolidăm poziţia companiei în piaţă la fel de bine ca până acum. Investim constant în dezvoltare, în tehnologie, în formarea echipei, pentru a deveni cei mai buni şi a oferi pacienţilor şi de acum înainte ingrijire medicala la standarde premium printr-un diagnostic precis, un act medical ireproşabil şi soluţii de tratament inovatoarea. Vreau să îi mulţumesc doamnei dr. Petronela Luca pentru încredere şi pentru că a creat un sistem consolidat, cu valori sănătoase centrate deopotrivă spre binele pacientului, cât şi al echipei,, ne spune Valentina Banu, CEO al Unident Group.

Unident Group reprezintă un brand medical premium cu clinici stomatologice în Tulcea, Galaţi, Braşov şi Buzău ce oferă pacienţilor servicii inovatoare integrate de medicină dentară avansată, radiologie dentară 3D şi servicii de tehnică dentară digitală. Puteţi vizualiza un material video despre companie aici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO