BT Asset Management

BT Asset Management SAI este o companie specializata in administrarea de investitii, membra a Grupului Financiar Banca Transilvania.

Activitatea de administrare a activelor a inceput in anul 2005 pornind de la un numar de 500 de clienti. De atunci am reusit sa crestem in fiecare an cu 100% numarul celor care si-au manifestat increderea fata de produsele BT Asset Management SAI. Am ajuns astfel ca la jumatatea anului 2010 sa avem peste 8.000 de clienti activi. Increderea oferita de clientii nostri este recunoasterea cea mai importanta care ne poate fi acordata, si pentru viitor ne propunem continuarea evolutiei ascendente si atragerea unui numar cat mai semnificativ de investitori.

Consideram ca prin produsele oferite de BT Asset Management SAI suntem fermi sustinatori ai spiritului antreprenorial local. Suntem parte a Grupului Financiar Banca Transilvania care a demonstrat intelegere si sustinere fata de aceia care doresc sa devina intreprinzatori si sunt dornici de reusita. Furnizam astfel numeroase optiuni de a investi banii si de a mobiliza economiile fiecarui investitor cu scopul fructificarii optime a oportunitatilor din piata de capital.

Avem alaturi entitati consacrate in peisajul financiar din Romania, actionarii principali ai BT Asset Management SAI fiind Banca Transilvania, SIF Banat-Crisana si SIF Oltenia. Toate aceste elemente au contribuit la cresterea rolului BT Asset Management SAI in industria fondurilor de investitii locale, compania fiind prezenta in topul celor mai mari administratori din Romania.

 

Adresa

400165, Cluj-Napoca, Emil Racovita, nr.22, et.1

 

Telefon

0264-301036

 

Fax

0264-410433

 

Adrese de email

btam@btam.ro

 

Persoane cu functii de conducere

Dorina Josan - Director General 

Gabriel Goia - Director General Adjunct

Aurel Bernat - Director General Adjunct

 

Site web

www.btassetmanagement.ro