Media & Advertising

Pro Tv da startul inscrierilor pentru super show-ul "MasterChef"

Pro Tv da startul inscrierilor pentru super show-ul "MasterChef"
07.06.2011, 12:55 231

Romanii pasionati de gatit aumotive de bucurie. Pro Tv a dat startul pentru inscrierile la celmai spectaculos show de cooking pe care l-a vazut vreodata Romania.Toti cei care doresc sa castige sansa de a ajunge in competitie sisa guste viata de star pot intra pe pagina protv.rounde vor gasi un formular deinscriere.

Aspirantii la titlul de MasterChef al Romaniei trebuie sa aibapeste 18 ani, sa nu detina o diploma de bucatar sau cofetar si nicisa fi profesat vreodata in acest domeniu, insa, mai presus detoate, trebuie sa iubeasca gatitul si sa demonstreze ca pot facedin aceasta arta un adevarat spectacol.

Pe site-ul protv.ro, cei caredoresc sa se inscrie trebuie sa completeze un formular in care saisi lase datele personale, sa raspunda la cateva intrebari legatede pasiunea lor pentru gatit, sa incarce o fotografie sau unfilmulet pe care ei il considera reprezentativ.

"MasterChef", un format pe carePro Tv il aduce in premiera in Romania, este cea mai fascinantacompetitie culinara din intreaga lume, un show plin de culoare,emotie si suspans care a revolutionat cooking-showurile dinindustria divertismentului.

"MasterChef" reuneste oameni pasionati de arta culinara, amatoridin medii si profesii foarte diferite, cu personalitati diverse,tineri sau varstnici, pentru care insa bucuria de a gati este oreala placere. Pasionati de arta gatitului, cei care vor ajunge incompetitie vor avea la dispozitie scena pentru a arata lumiiintregi ca bucuria de a gati din inima poate deveni spectacol, darsi drumul catre schimbarea propriei vieti. Acestia vor face oricepentru a impresiona juriul, pentru a castiga un premiu substantialin bani si, nu in ultimul rand, pentru a deveni primul "MasterChef"al Romaniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO