Media & Advertising

Revista Ce se întâmplă, doctore? organizează seminarul Imuno-nutriţia, o metodă de avangardă în lupta cu bolile cronice

Revista Ce se întâmplă, doctore? organizează...
06.06.2014, 14:49 129

Revista Ce se întâmplă, doctore? organizează joi, 12 iunie, ora 15.00 la Athenee Palace Hilton, seminarul Imuno-nutriţia, o metodă de avangardă în lupta cu bolile cronice.

Invitatul special al seminarului este Dr. Camille Lieners, consultant Ştiinţific ImuPro,  reputat specialist la nivel internaţional în domeniul hipersensibilităţilor alimentare.

Dr.Camille Lieners este un cunoscut expert în alergii şi intoleranţe alimentare şi este invitat să conferenţieze în lumea întreagă despre acest subiect. Este specializat în imunologie, biochimie şi microbiologie, iar începând cu 2001 s-a supraspecializat în patologie clinică şi diagnostic auto-imun, fiind implicat în dezvoltarea testelor de hipersensibilitate alimentară şi a testelor genetice.  

Mai multe informaţii despre eveniment şi detalii legate de participare gasiti aici: http://www.csid.ro/evenimente/imuno-nutritia-o-metoda-de-avangarda-in-lupta-cu-bolile-cronice-12650820/

       

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO