Mediafax.biz Exclusiv

BRD îşi măreşte echipa de traderi

BRD îşi măreşte echipa de traderi

Autor: Razvan Voican

24.01.2011, 19:43 38

"Vrem să fim mult mai activi pe trading şipentru aceasta vom mări numărul de traderi şi vom avea acces la maimulte sisteme de tranzacţ ionare administrate de Société Générale",afirmă Claudiu Cercel, vicepreşedinte pentru pieţele financiare laBRD.

El spune că proiectul are la bază o decizie decreştere a eficienţei operaţionale, dar şi intenţia de a beneficiade experienţa SocGen în domeniu şi de a creşte astfel forţacompetitivă a BRD.

Cercel afirmă că în prezent activitatea detrading pe piaţa valutară este limitată, iar pe dobânzi se bazeazămai mult pe gestiune.

"Vrem să fim mult mai activi pe toate pieţele- monetară, valutară, fixed income, derivative. Chiar vom facetrading în nume propriu şi vom fi aportor de lichiditate." Echipade la pieţe financiare va creşte şi în funcţie de evoluţiavolumului de operaţiuni. În principiu, BRD şi-a propus un "accentmult mai mare" pe această zonă în 2011, mizând pe creştereanumărului de produse şi pe vânzări maiagresive.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO