Mediafax.biz Exclusiv

UTI va moderniza staţia de epurare din Cluj pentru 35 milioane de euro

Autor: Laurentiu Cotu

07.12.2011, 18:41 194

Proiectul "Reabilitarea şi extinderea staţiei de epurareCluj-Napoca" este finanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, în cadrul Programului Operaţional Sectorial (POS) Mediu.

Proiectul face parte din programul major de investiţii - Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată din judeţele Cluj şi Sălaj", cofinanţat de UE, în valoare totală de 196,9 mil.euro, derulat prin Compania de Apă Someş în perioada 2009-2013.

Staţia de epurare deserveşte în principal municipiulCluj-Napoca, dar şi localităţile rurale din amonte, care deţin reţele publice de canalizare, beneficiind până în prezent de două etape majore de modernizare tehnologică din fonduri europene, dar şi din fonduri proprii ale Companiei de Apă Someş.

Consiliul Judeţean Cluj a decis delegarea directă a gestiunii serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare Companiei de Apă Someş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO