Prima pagina

Ce facem astazi?

18.08.2008, 14:08 15

Luni inseamna un alt inceput al unei alte saptamani de munca. Pana aici insa cu vestile proaste, Time Out va ridica moralul si va recomanda o iesire in oras, ca sa va mearga bine toata saptamana.

Incepem demersul nostru culturalizant cu o vizita pe Teatrul National. Daca ati uitat va reamintim ca incepand cu data de 14 august si pana pe 31, la Motoare are loc festivalul de teatru alternativ "Undercloud". Printre piesele puse in scena se vor numara "Hell" de Lilita Pille in regia lui Chris Simion, "Si caii se impusca" dupa Horace McCoy, cu Maia Morgenstern sau "Deformatii", regia Marcel Top. Spectacolele incep de la orele 20:00. Mai multe detalii despre Festivalul Undercloud gasiti in Time Out.

Filmul zilei nu ruleaza la televizor, asa cum tind sa va spuna unele dintre posturile noastre tv, ci la Movieplex. "Poporul Fast Food" coproductie SUA - Marea Britanie este o ecranizare a cartii lui Eric Schlosse de la New York Times, "Fast Food Nation". Nu va spunem decat ca daca nu aveati motive destul de puternice sa abandonati mancatul la fast food, o sa gasiti suficiente mergand la cinema. Filmul ruleaza de la orele 20:15 si 22:30

Ultima recomandare se adreseaza in special doamnelor. "Frantuzoaicele nu se ingrasa" nu este o carte de diete sau un jurnal bazat pe psihologia motivationala pentru cei si cele care doresc sa dea jos cateva kilograme. Cartea scrisa de Mireille Guiliano si aparuta la editura Rao este mai mult decat cele amintite mai sus. Rasfoiti-o prin librarii si o sa vedeti despre ce vorbim.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO