Prima pagina

Ce facem astazi?

20.08.2008, 13:32 12

Mijlocul saptamanii v-a rezervat o multime de lucruri pentru care merita sa abndonati fotoliul sau canapeaua din sufragerie. Time Out va ajuta sa va hotarati unde iesiti in oras.

Tudor Gheorghe v-a rezervat o seara speciala azi, in Gradina de vara Mihai Eminescu, din Complexul National. Ultimul proiect al artistului este turneul cu spectacolul "Serenada din trecut", o colectie de muzica veche transpusa in acorduri moderne, turneu care a strabatut litoralul si care poposeste, in august si la Bucuresti. Spectacolul incepe la ora 21, biletele costa intre 50 si 90 de lei si sunt disponibile pe www.bilete.ro.

Serile cu teatru alternativ de la Motoare continua si astazi cu spectacolul "Hell" de Lilita Pille, spectacol prezentat de Teatrul Undercloud, in regia lui Chris Simion, si avandu-i in distributie pe Antoaneta Cojocaru, Cristi Iacob, Elka Ionescu, Rodica Ionescu, Gabriel Fatu, Adriana Trandafir si Orodel Olaru. Spectacolul incepe de la orele 20:00

Ultima, dar nu cea din urma recomandare Time Out pentru ziua de miercuri va trimite la cinema, sa-l vedeti pe tipul "Inselat de Sarah Marshall". Filmul este o comedie romantica, fara cliseele genului, destul de reusita si amuzanta. Filmul ruleaza la Hollywood Multiplex incepand cu orele 21:15.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO