Prima pagina

Criza imobiliara nu va afecta Clujul

21.07.2008, 13:03 11

In timp ce, in restul tarii, expertii privesc cu indoiala la evolutia preturilor de pe piata imobiliara, dezvoltatorii incep la Cluj unele din cele mai importante proiecte imobiliare de pana acum, scrie Clujeanul.
Omul de afaceri Iosif Pop crede ca un eventual val de recesiuni nu va avea efecte negative la Cluj. Modul in care se construieste in oras este atipic, dezechilibrat, si exista primele semne clare ale unei scaderi a pietei - numarul mare de proiecte incepute intr-un timp relativ scurt, calitatea slaba a celor mai multe si a planificarii proaste, care a dus la constructii ingramadite in locuri nepotrivite. Iosif Pop crede insa ca criza va servi mai degraba la eliminarea amatorilor de pe piata de constructii, decat la oprirea investitiilor in acest domeniu.
"Chiar si in cazul unei recesiuni, companiile mari vor simti doar un mic impact, peste care se va trece repede", a explicat Iosif Pop.
Citeste mai multe despre efectele crizei imobiliare la Cluj pe Clujeanul.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO