Prima pagina

Sapaturile din Centrul Istoric al Bucurestiului ingroapa afacerile proprietarilor de cafenele, baruri si restaurante

Sapaturile din Centrul Istoric al Bucurestiului ingroapa afacerile proprietarilor de cafenele, baruri si restaurante
09.07.2007, 18:34 15

Lucrarile care au inceput in primavara in partea veche a Bucurestiului au insemnat pentru unii investitori din zona inchiderea localurilor, in timp ce pentru alti proprietari de restaurante, barurile si cafenelele au adus pierderi de pana la 90%.
"Daca intr-o zi normala avea incasari de 5.000 de lei, acum am ajuns la incasari de 200 de lei, care reprezinta in principal din comenzi din partea hotelurilor aflate in zona. Am inregistrat o reducere de 95% a vanzarilor", spune Claudiu Luncan, manager al restaurantului Charme, localizat pe strada Smardan, una dintre cele mai afectate zone de lucrarile de modernizare ale centrului istoric din Bucuresti.
"La sfarsitul saptamanii localul este gol. Apa, curentul sau gazele se opresc fara sa fim anuntati, iar situatia aceasta dureaza de aproximativ 4 luni", a mai spus el. Potrivit reprezentantului restaurantului, aprovizionarea a devenit imposibila si se face manual.
Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine varianta integrala a articolului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO