Supliment ZF Rezidențial

Analiză. Conadi demarează vânzările la Arcadia Park View, componenta premium de la Arcadia Apartments Domenii

22 apr 2024 Autor: Bogdan Alecu

Dezvoltatorul Arcadia Apartments Domenii de­ţinut de Dan Şucu demarează ultima fază a pro­iectului Arcadia - Arcadia Park View, odată ce vân­ză­rile celei de-a treia faze a proiectului au ajuns la 93%.

„Preconizăm începerea lucrărilor pentru blocul de lângă parc - Arcadia Park View în toamna acestui an, iar proiectul va fi finalizat şi predat integral în 2026. Cele mai importante caracteristici ale apartamentelor din Arcadia Park View - sunt vederea către Parcul Copilului, precum şi spaţiile apartamentelor şi teraselor, a declarat Maria Vasile, Head of New Homes Conadi, consultantul responsabil de vânzări.

Arcadia Park View are prevazută o recepţie cu zona de lobby de 210 mp, faţadă ventilată, tâmplărie din aluminiu, o zonă pentru depozitarea bicicletelor, parcare exclusiv subterană şi staţii pentru maşini electrice. Clădirea va dispune de  sistem centralizat de încălzire în pardoseală, sistem de climatizare VRF cu casetă unidirecţională, uşi interioare tip Filomuro şi pachete de finisaje premium.

Arcadia Park View va avea un total de 55 de apartamente cu 2, 3, 4 camere şi penthouse-uri de 4 şi 5 camere sau penthouse-uri tip duplex. Suprafeţele pornesc de la 72 mp utili pentru un apartament cu două camere, 90 mp utili pentru un apartament cu 3 camere şi ajung până la 291 mp utili pentru un penthouse tip duplex.

Apartamentele de tip penthouse au o suprafaţă de aproximativ 300 mp, cu terasă, balcon şi logie cu suprafeţe între 85 şi 135 mp, acces direct cu liftul în apartament, acces secundar pentru personal, living de 90 mp la care se poate adăuga zona de bucătărie de 25 mp open space, sau se poate opta pentru o bucătărie închisă. Penthouse-urile sunt dispuse pe două niveluri, etajele 6 şi 7. Lucrările la cea de-a treia fazăz a ansamblului au fost demarate în 2022, iar acum cele trei blocuri se află în stadiu de execuţie faţadă şi finisaje interioare. Apartamentele fazei a III-a sunt contractate în proporţie de 93% şi vor fi livrate cumpărătorilor în această toamnă.

Arcadia Apartments Domenii este deţinut de Dan Şucu, proprietarul Mobexpert, având o valoare de vânzare care ar putea depăşi 150 milioane de euro la finalizare.