Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un customer quality engineer câştigă între 1.100 şi 1.600 de euro net pe lună

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: Principala sarcină a unui customer quality engineer constă în furnizarea de expertiză tehnică pentru îmbunătăţirea calităţii produselor sau serviciilor.”

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: Principala sarcină a unui customer quality engineer constă în furnizarea de expertiză tehnică pentru îmbunătăţirea calităţii produselor sau serviciilor.”

09.07.2022, 13:23 588

Un angajat pe poziţia de customer quality engineer are un salariu care variază, în medie, între 1.100 şi 1.600 de euro net pe lună, după cum arată datele furnizate de platforma de recrutare BestJobs. Un astfel de angajat are rolul de a monitoriza, testa şi raporta cu privire la calitatea produselor. În funcţie de poziţie, aceştia pot inspecta materii prime, componente, sisteme mecanice sau produse finite.

„Principala sarcină a unui customer quality engineer constă în furnizarea de expertiză tehnică pentru îmbunătăţirea continuă a calităţii produselor sau serviciilor, astfel încât clienţii să aibă parte de o experienţă pe măsura aşteptărilor. Pentru rolurile de customer quality engineer disponibile pe BestJobs, candidaţii au nevoie de studii superioare universitate cu profil tehnic, experienţă de minimum trei ani în domeniul calităţii şi, de asemenea, de cunoştinţe privind standardele de calitate pentru domeniul în care aplică. Companiile ce recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii oferă posibilitatea de a lucra remote sau hibrid, iar salariul unui customer quality engineer porneşte de la 1.100 euro pe lună şi poate ajunge până la 1.600, în medie”, afirmă Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: posibilitatea de a lucra out of office/hibrid, traininguri de specializare, cursuri de dezvoltare personală, tichete de masă, asigurare de viaţă şi/sau accidente.

În prezent, 779 de posturi vacante pentru poziţia de customer quality engineer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Timişoara, Arad şi Iaşi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO