Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un facility manager câştigă între 1.400 şi 3.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi.  Un facility manager câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

14.09.2022, 00:05 1301

Un angajat pe poziţia de facility manager are un salariu care variază, în medie, între 1.400 şi 3.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Aceşti angajaţi sunt responsabili pentru securitatea, întreţinerea şi serviciile facilităţilor de lucru pentru a se asigura că acestea satisfac nevoile organizaţiei şi ale angajaţilor acesteia. Un facility manager se ocupă, în esenţă, de toate serviciile care ajută o organizaţie să-şi facă treaba.

„Ca urmare a pandemiei, proprietarii de clădiri pun mai mult ca oricând accent pe standardele ridicate de sănătate şi siguranţă a spaţiilor administrate. Pentru rolul de facility manager angajatorii caută persoane organizate, analitice, atente şi care lucrează bine în echipă. Mai mult, candidaţii au nevoie de studii superioare şi cunoştinţe despre instalaţii de limitare şi stingere incendii, sisteme antiefracţie, HVAC, instalaţii electrice. Este necesară şi cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională, cum ar fi engleza şi franceza. În prezent, se caută specialişti în Bucureşti, Ploieşti şi Craiova, iar salariul este, în medie, de 1.400 - 3.000 euro net pe lună”, afirmă Andrei Frunză, CEO, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: zile în plus la concediul abonament clinici private, formare profesională, decontare transport şi bonus performanţă.

În prezent, 836 de posturi vacante pentru poziţia de facility manager sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ploieşti şi Craiova.

 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO