ZF 24

Actionarii Amylon Sibiu au decis vanzarea unui activ cu cel putin 6 mil. euro

22.04.2007, 12:46 17

Actionarii Amylon, parte a grupului grupul de panificatie Boromir, au decis, vineri, restructurarea, reorganizarea si reorientarea activitatii firmei potrivit noilor cerinte de siguranta alimentara si de mediu, proces care va include vanzarea unui activ din Sibiu, cu cel putin sase milioane de euro.
Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a hotarat ca firma sa-si dezvolte activitatea prin productia si comercializarea a cel putin trei produse noi, la care vor fi utilizate, ca materii prime, faina, zaharul, glucoza si amidonul, se arata intr-un comunicat al Amylon transmis, vineri, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
Amylon intentioneaza sa amenajeze o noua suprafata pentru desfasurarea activitatii, de circa 5.000-6.000 de metri patrati, iar in aceasta locatie sa initieze productia de glucoza.
Actionarii au alocat 1,5 milioane de euro pentru promovarea produselor noi si pentru consolidarea cotei de piata, inclusiv prin achizitionarea de actiuni sau parti sociale ale altor companii din domeniul de productie si comert. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO