ZF 24

Bazac: Voi avea posibilitatea sa ma intorc la cravata cu calutul cabrat

01.10.2009, 16:07 19

Ion Bazac a declarat, joi, ca lipseste doar 60 de zile de laMinisterul Sanatatii si a dat asigurari ca va reveni in 7 decembriecand va fi sarbatorita victoria PSD in alegeri, scrie Mediafax.

"Sper ca strategia adoptata in acest guvern impreuna cu PartidulDemocrat Liberal va fi continuata de reprezentantul acestui partidcare imi va urma la MS. Vreau insa sa spun un singur lucru. Lipsescdoar 60 de zile de la Ministerul Sanatatii si va va asigur ca in 7decembrie ne vom intalni cu totii sa sarbatorim victoria unuicandidat care a castigat alegerile prezidentiale in Romania si aunui guvern de stanga in Romania", a spus Bazac la finalulinterventiei de la "Forum Invest".

Bazac a declarat ca sunt multe lucururi pe care ar fi dorit sale faca.

"In mod evident voi avea posibilitatea sa ma reintorc la cravatacu calutul cabrat si din acesta ipostaza sa vorbesc despre masurileeconomice despre care nu mi-am permis in perioada asta sa vorbesccat am fost ministrul Sanatatii, si am foarte multe lucruri despus", a adaugat ministrul demisionar al Sanatatii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO