ZF 24

Dealerul BMW din Timişoara a revenit la vânzările din 2007-2008

Dealerul BMW din Timişoara a revenit la vânzările din...

Autor: Bogdan Alecu

09.05.2015, 10:31 840
Werner Wolff, director executiv al Ba­nat Car, dealerul BMW din Timi­şoara şi Arad, care face parte din grupul Auto­mobile Bava­ria controlat de omul de afaceri Mi­chael Schmidt, spune că vânzările au revenit la valorile de dinainte de criză, datorită creşterilor înregistrate în 2014 şi în primul trimestru al acestui an.
 
„Anul trecut am livrat cumulat 203 maşini noi şi la mâna a doua dintre care 116 noi, inclusiv MINI, restul sunt maşini foarte noi sau puţin utilizate şi vânzările sunt deja si­milare cu 2007. În plus, livrăm cele mai multe Seria 7 după Bucu­reşti“, a spus Werner Wolff, un executiv care a lucrat aproape opt ani în cadrul BMW AG în Germania, iar din septembrie 2003 lucrează în grupul Automobile Bavaria. Spre comparaţie, în 2008 potrivit datelor din piaţă BMW vindea 170 de automobile noi în judeţul Timiş şi cinci MINI.
 
Centrul BMW din Timişoara a fost deschis în 2005, iar alături de acesta, dealerul Banat Car controlează şi un centru în Arad care din noiembrie anul trecut nu mai dispune de showroom pentru autoturisme BMW noi, ci doar service şi showroom pentru maşini la mâna a doua cu vechime redusă. În ceea ce priveşte estimările pentru 2015, di­rec­torul executiv al Banat Car spune că „li­vrările din acest an cu siguranţă nu vor fi mai mici comparativ cu cele din 2014“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO