ZF 24

Sindicalistii de Dacia organizeaza, maine, o greva de avertisment

25.02.2007, 17:39 21

Sindicalistii de la Automobile Dacia Pitesti vor organiza, luni, o greva de avertisment de doua ore, nemultumiti de oferta salariala a administratiei societatii, amenintand ca daca nu se va ajunge la o rezolvare a acestei probleme, din 6 martie vor intra in greva generala.
Liderii sindicali de la Automobile Dacia au decis, saptamana trecuta, organizarea unei greve de avertisment, in 26 februarie, cu intreruperea activitatii intre orele 14:00 si 16:00.

Decizia a fost luata de Adunarea Generala a Sindicatului Automobile Dacia, dupa ce, in cadrul intalnirii pentru conciliere, reprezentantii sindicatului si cei ai adminstratiei societatii au avut puncte de vedere diferite la capitolul legat de majorarea salariilor, declara liderul sindical Nicolae Pavelescu.

Totodata, liderii sindicali spun ca daca problema majorarilor salariale nu va fi rezolvata, in 6 martie va fi declansata greva generala, lucratorii din toate schimburile urmand sa participe, de la ora 7.00, pe platforma de la Colibasi, la protest. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO