ZF 24

Toate mallurile Tiago vor avea patinoar si cinematograf 3D, ca Liberty Center

30.10.2008, 15:37 24

Compania de dezvoltare imobiliara nord-irlandeza Mivan, care va deschide maine mallul Liberty Center din zona Trafic Greu din Capitala, va include in fiecare din centrele comerciale Tiago pe care le va construi in alte orate din tara cate un patinoar interior si un cinematograf 3D.
Mivan si-a anuntat intentia de a construi alte malluri in orase precum Oradea, Targu-Mures, Ploiesti, Bacau, Brasov, Sibiu si Galati, urmatoarea inaugurare fiind programata pentru primavara anului viitor, la Oradea.
Mivan va deschide maine mallul Liberty Center, care a implicat o investitie de 70 de milioane de euro si va cuprinde un supermarket Billa, un magazin Altex, cafenele Starbucks, Costa Coffee si Testa Rossa, unitati ale retelelor de fast-food Burger King, McDonald’s, Pizza Hut, KFC sau Spring Time, o librarie Diverta, un magazin de cosmetice Sephora, magazine de imbracaminte Hervis, Sprider Stores, Next, Lee Cooper sau Marks & Spencer, precum si un patinoar interior.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO