ZF 24

Vodafone elimina diferentele de retea la tarifarea serviciului Passport

19.11.2007, 14:21 13

Clientii Vodafone Passport care calatoresc in strainatate vor beneficia de tarifele optiunii Vodafone Passport, in tarile incluse in program, indiferent de reteaua in care se inregistreaza, a anuntat astazi al doilea mare operator de telefonie mobila din Romania.

Astfel, tarifele Vodafone Passport vor fi disponibile clientilor care au optat pentru acest program, fie ca utilizeaza sau nu reteaua unui operator preferat Vodafone, atunci cand se afla in roaming.

Incepand de astazi, Elvetia face parte din Zona 1 de roaming, alaturi de statele membre ale Uniunii Europene, ceea ce reduce semnificativ costurile convorbirilor in roaming pentru aceasta destinatie.

Tariful pentru apelurile efectuate de catre clientii Vodafone Romania aflati in Elvetia devine 0,49 EUR / minut, tarif unic, de la 0,80 EUR / min (in retea partenera Vodafone) si 1,05 EUR / min (in reteaua altor operatori) - pentru clientii serviciilor pe baza de abonament ? si de la 0,99 EUR / min (in retea partenera Vodafone) si 1,19 EUR / min (in reteaua altor operatori) ? pentru utilizatorii Cartelei Vodafone. Pentru apelurile primite, clientii Vodafone Romania vor beneficia de tariful unic 0,24 EUR / min, tarif redus de la 0,50 EUR / min (pentru clientii pe baza de abonament ) si 0,55 EUR / min (pentru clientii pre-paid). Tarifele mentionate nu includ TVA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO