ZF 24

Vodafone lansează o serie de campanii promoţionale la 20 de ani de la lansarea serviciilor pe piaţa din România. Prima dintre ele: net nelimitat pentru toţi clienţii pe 14 februarie

Ravinder Takkar, Preşedinte şi CEO al Vodafone România

Ravinder Takkar, Preşedinte şi CEO al Vodafone România

Autor: Adrian Seceleanu

14.02.2017, 00:00 320

Vodafone România, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, va desfăşura în 2017, când se împlinesc 20 de ani de la lansarea de către companie a serviciilor de comunicaţii mobile GSM (sub brandul Connex), mai multe campanii promoţionale care să marcheze aniversarea, prima dintre ele fiind derulată în data de 14 februarie, când toţi clienţii operatorului vor avea acces gratuit la net. Compania MobiFon, care acţiona pe piaţă sub brandul Connex, a fost achiziţionată în anul 2005 de grupul britanic Vodafone.

“Vodafone România lansează campania aniversară de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat şi gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clienţilor serviciilor mobile. Astfel, cei peste 8,7 milioane de utilizatori mobili care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor avea acces nelimitat şi gratuit pentru a naviga pe internet, a face streaming şi a folosi social media”, conform datelor comunicate de reprezentanţii companiei.

„2017 este un an de referinţă pentru prima reţea digitală de telefonie mobilă din ţară, întrucât aniversăm primii 20 de ani de activitate în serviciul clienţilor noştri. Vom sărbători împreună cu ei pe parcursul întregului an şi sunt bucuros să anunţ un cadou pe care l-am pregătit pentru ei: posibilitatea de a se bucura fără costuri şi fără limite de reţea de Ziua Îndrăgostiţilor. Aceasta este prima iniţiativă dintr-o serie ce vor urma", a declarat Ravinder Takkar, Preşedinte şi CEO al Vodafone România.

Compania a mai oferit trafic de date nelimitat şi gratuit pentru clienţii săi din întreaga ţară în septembrie 2015 şi apoi în februarie 2016. De asemenea, operatorul a oferit internet nelimitat şi gratuit la metroul bucureştean în perioada februarie-martie 2016 şi în oraşele Iaşi şi Cluj în perioada septembrie-octombrie 2016.

În anul 1997 au fost lansate comercial pe piaţă şi serviciile de comunicaţii mobile GSM furnizate de compania MobilRom sub brandul Dialog - actualul Orange România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO