ZF Transilvania

Proiect european de 31 mil. lei pentru reabilitarea campusului Iuliu Haţieganu din Cluj

Proiect european de 31 mil. lei pentru reabilitarea campusului Iuliu Haţieganu din Cluj

Autor: Laurentiu Cotu

29.10.2012, 17:05 198

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, din cadrul universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca a câştigat un proiect european în valoare totală de peste 31 mil. lei (circa 6,8 mil. euro), pentru reabilitarea campusului Iuliu Haţieganu.

Finanţarea a fost accesată prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2007-2013, Axa prioritară 3, Domeniul de intervenţie 3.4 - ''Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale universitare''.

Contractul de finanţare va fi semnat mâine de conducerea universităţii Babeş-Bolyai şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin organismul intermediar Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Investiţia presupune extinderea spaţiilor de învăţământ, reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă, canalizare şi hidranţi din incinta parcului "Iuliu Haţieganu", reabilitarea terenurilor de sport, a căilor de acces, precum şi a sistemului de iluminat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO