Auto

Când e mai bine să-ţi iei maşină? Acum sau anul viitor?

Când e mai bine să-ţi iei maşină? Acum sau anul viitor?

Autor: inCont.ro

21.12.2010, 13:19 15

Pe final de an a crescut cererea de maşini noi, atât datorităofertelor şi reducerilor de preţuri cât şi ca urmare a faptului căcei care se gândesc să-şi cumpere o maşină nouă grăbesc achiziţiapentru a evita noua taxă auto care va fi introdusă anul viitor,inclusiv pentru motoarele Euro 5, scrie inCont.ro.

Dar majoritatea ofertelor de maşini noi valabile până pe 31decembrie presupun depunerea a trei vouchere în valoare totală de2.700 euro.

Drept urmare a crescut şi cererea de tichete valorice obţinuteîn urma casării autoturismelor mai vechi de 10 ani, ceea ce a dusla scumpire lor pe final de an.

În momentul de faţă mai sunt în piaţă aproximativ 25.000 devouchere iar preţurile s-au dublat faţă de lunile anterioareajungând la 1.900- 2.000 de lei/tichet.

Cel mai mic preţ pentru aceste tichete s-a înregistrat în vară,atunci cand se vindeau în multe cazuri cu mai puţin de 1.000 delei.

Vedeţi dacă este mai bine să vă cumpăraţi maşină la sfârşit de an saunu într-o analiză a incont.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO