Auto

Dinamic cu profil economic

Dinamic cu profil economic

Click pentru imaginea marita

18.04.2008, 17:35 18

Potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile, majoritatea modelelor de segment compact sunt comercializate cu motorizari diesel, trend care este urmat si in cazul in care clientii opteza pentru versiuni de top ale acestora.
In acest segment se incadreaza si modelul Kia cee'd echipat cu motorizarea de 2,0 litri diesel, care dezvolta 140 CP la 4.000 rpm si un cuplu de 305 Nm la 2.000 rpm, motor care in special este destinat limuzinelor de segment mediu. Principalul atu al acestuia il reprezinta consumul, care de-a lungul testului a fost de 5,5 litri/100 km, in conditiile in care s-a rulat cu precadere in afara orasului.
La interior s-a remarcat un usor contrast la capitolul materiale utilizate, intre plansa de bord si plasticele utilizate pe consola centrala dintre scaune. Display-ul computerului de bord a fost amplasat in partea superioara a plansei de bord, acesta oferind un acces rapid la informatiile esentiale in ceea ce priveste automobilul.
Volanul multifunctional, acoperit cu piele ofera, o senzatie placuta la atingere si accesul la principalele functii ale sistemului audio.
Dupa modelul versiunii in cinci usi, indiferent de versiune, de baza sau de top, c'eed dispune la baza consolei de un port USB si de o intrare audio auxiliara pentru MP3-Player sau iPod.
Versiunea testata, cee'd 2,0 DSL Syle reprezenta echiparea de top, avand un pret de 18.435 de euro, cu TVA inclusa, in conditiile in care lista dotarilor standard includea tapiterie din piele si textil si climatizare automata, precum si scaune incalzite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO