Auto

Duster se pregăteşte să intre în Brazilia şi Argentina

 Duster se pregăteşte să intre în Brazilia şi Argentina

Autor: Bogdan Alecu

17.06.2011, 11:48 1077

Renault va prezenta în cadrulSalonului Auto de la Buenos Aires din Argentina noul RenaultDuster, într-o versiune adaptată pentru piaţa sud-americană. Acestava utiliza cel mai probabil aceeaşi platformă tehnică ca şi RenaultDuster din Rusia, cu motor pe benzină de 2,0 litri şi 140 CP.

Preţul noului model nu a fost comunicat, dar ca şi în cazul luiDacia Duster, francezii au subliniat că maşina va avea un foartebun raport preţ calitate care va simboliza democratizarea SUV-ului4x4.

Atât Brazilia cât şi Argentinasunt pieţe cheie pentru Renault în condiţiile în care acestea suntcele mai mari pieţe din America de Sud pe care Renault doreştesă-şi dubleze vânzările în intervalul 2009-2013.

Modelul Duster pentru America deSud a fost adaptat de către biroul de design al Renault din SaoPaulo. Acesta dispune de o grilă frontală cromată, cu jante dinaliaj vopsite într-o culoare mai închisă iar la interior acestadispune de o nouă planşă de bord preluată de la Renault Sanderofacelift.

Noul Renault Duster va fi asmblatla uzina Curitiba din Brazilia şi va fi lansat în ultimul trimestrual acestui an. În Columbia modelul va fi produs din mai 2012 lauzina din Medellin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO