Auto

"Flota" de Rolls-uri l-a făcut pe Schmidt să-şi deschidă şi service

"Flota" de Rolls-uri l-a făcut pe Schmidt să-şi deschidă şi service

Autor: Bogdan Alecu

20.09.2010, 23:56 54

Automobile Bavaria, principalul dealer BMW de pe piaţa locală,business de aproape 130 mil. euro controlat de omul de afaceriMichael Schmidt, cel care a adus BMW pe piaţa locală în 1994, adeschis ieri primul service oficial Rolls-Royce din Europa deSud-Est la Bucureşti, în cadrul centrului BMW din Băneasa.

În România sunt înmatriculate 57 de modele Rolls-Royce, potrivitstatisticilor Ministerului de Interne, maşini care ar putea venipentru revizii în cadrul noului service.
"Există două posturi de lucru în service pentru Rolls-Royce,recepţie separată şi depozit separat de piese. Nu se vor reparaRolls-Royce în acelaşi loc cu BMW şi MINI. Am investit într-unservice deoarece pentru aşa ceva este acum cerere", a spus CiprianBercea, director în cadrul Automobile Bavaria.

Pasul următor pentru Automobile Bavaria în ceea ce priveşte marcaengleză este de a deveni dealer, lucru care se va întâmpla atuncicând piaţa îşi va reveni şi va exista din nou cerere. Dacă în 2008s-au importat pe piaţa locală 12 modele noi, anul trecut nu au fostînmatriculate decât şapte second-hand, iar anul acesta alte şase,dintre care un cabriolet Phantom Drophead Coupe şi o limuzinăPhantom, achiziţionată de George Becali, finanţatorul echipei defotbal Steaua.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO