Germanii de la Kromberg & Schubert caută 110 oameni pentru fabrica de cablaje auto din Arad

15 feb 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de sisteme electrice Kromberg & Schubert, cu aproximativ 35.000 de angajaţi în peste 30 de sedii/fabrici, recrutează în prezent 110 muncitori necalificaţi, cu studii gimnaziale, la asamblarea şi montarea pieselor, pentru unitatea de producţie din localitatea Nădab, judeţul Arad, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad. 

Compania Kromberg & Schubert Romania NA, cu sediul în Nădab, la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Arad, a avut în 2015 o cifră de afaceri de aproape 290 mil. lei (circa 65 mil. euro), în creştere cu 124% faţă de anul anterior şi un profit net de 3,1 mil. lei (715.000 de euro), potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

În luna ianuarie 2015, germanii şi-au extins capacităţile de producţie la fabrica de cablaje auto din Nădab cu o hală de 10.000 de metri pătraţi, investiţia presupunand şi crearea a 1.000 de locuri de muncă, po­trivit unor informaţii ante­rioare. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.02.2017

 
Cuvinte cheie:
arad
, fabrica
, germani
, auto
, cautare
, oameni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide