Auto

Huf merge spre afaceri de 53 mil. euro în cinci ani

Compania are peste 330 de angajaţi în fabrica din Arad şi în centrul de cercetare şi dezvoltare din Timi­şoara

Compania are peste 330 de angajaţi în fabrica din Arad şi în centrul de cercetare şi dezvoltare din Timi­şoara

Autor: Laurentiu Cotu

01.07.2014, 00:06 352
Producătorul de sisteme de închidere pentru autoturisme Huf România, parte a grupului german Huf cu afaceri globale de 1,1 mld. euro şi 7.000 de angajaţi, a realizat în primul trimestru o cifră de afaceri de 6,5 mil. euro, cu 23% mai mult faţă de aceeaşi perioadă din 2013. Până la finalul acestui an compania estimează o cifră de afaceri de 26,4 mil. euro, în uşoară creştere faţă de anul trecut, când afacerile Huf România au ajuns la 25,9 mil. euro (peste 115,1 mil. lei), conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice.
 
„Huf România a înregistrat încă de la începutul anului o creştere semnificativă a vânzărilor, peste volumul bugetat, iar pentru perioada imediat următoare preconizăm un trend ascendent al cifrei de afaceri. De asemenea, în următorii 5 ani, în funcţie de evoluţia pieţei, estimăm o dublare a cifrei de afaceri şi aproximativ 500 de angajaţi“, a declarat pentru ZF Transilvania Cristina Profir, specialist în resurse umane la Huf România. Conform estimărilor de creştere a companiei, cifra de afaceri a Huf Ro­­mâ­nia ar putea ajunge în următorii cinci ani la 53 de mili­oane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO