Auto

Inevitabilul s-a produs: Bentley pregăteşte un SUV de lux

 Inevitabilul s-a produs: Bentley pregăteşte un SUV de lux

Autor: Bogdan Alecu

19.07.2011, 14:17 1197

Bentley va fiprimul constructor de lux care va intra pe segmentul SUV-urilor,potrivit siteului autoblog.com. Această informaţie nu este un zvon,ci o certitudine potrivit siteului american, informaţia venind lacâţiva ani de la apariţia zvonurilor.


Mai mult, astfel de zvonuri au fost şi pentru mărci precum AstonMartin sau Ferrari, numai ca în cazul mărcii din Maranellozvonurile s-au concretizat numai în modelul Ferrari FF, un shootingbreak cu tracţiune integrală, departe însă de ideea de SUV.Jurnaliştii de la publicaţia germană auto - motor und sport au avutun interviu cu preşedintele Bentley iar informaţia a fost preluatăde autoblog.com.

În cazul Bentley,lansarea unui model de teren nu este chiar un obiectiv dificil, încondiţiile în care gama include motorizări puternice cuplate lasisteme de tracţiune integrală de pe modelele Continental în timpce "colegii" de la Porsche deja au un SUV de lux îngamă.

Potrivit preseiinternaţionale, viitorul SUV de la Bentley va umple golul dintregama Continental şi Mulsanne, şi va avea cel mai probabil un preţde pornire de aproximativ 170.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO