Auto

Înmatriculările Suzuki în România au crescut cu 116% în primele nouă luni, la 1.392 unităţi

Înmatriculările Suzuki în România au crescut cu 116%...

Autor: Cristina Bellu

18.10.2016, 11:47 186

Astfel, în primele nouă luni ale anului au fost înmatriculate 1.392 unităţi, reprezentând o cotă de piaţă de 2,05%. Anul trecut, Suzuki România a avut un număr de 1.135 de unităţi înmatriculate, cu o cotă de piaţă de 1,4%.

Modelul Vitara rămâne şi în acest an cel mai bine vândut model Suzuki din gamă. În primele 9 luni ale anului s-au vândut 1.067 de unităţi, doar vânzările acestui model depăşind cifra totală a vânzărilor Suzuki România pentru aceeaşi perioadă a anului trecut.

“Interesul pentru Vitara a crescut foarte mult, fiind un model cu un raport preţ-calitate excelent. În plus, gama de motorizări şi numeroasele posibilităţi de echipare au făcut din acest model un best-seller pentru cel de-al doilea an consecutiv de la lansarea sa pe piaţa din România.”, a declarat Alin Radu, director general Suzuki România.

Un număr foarte mare de comenzi a fost înregistrat şi pentru modelul SX4 care a fost lansat în România, în luna septembrie, a mai adăugat Alin Radu.

La creşterea vânzărilor din primele nouă luni ale anului a contribuit şi extinderea reţelei de dealeri în principalele oraşe din ţară, numărul acestora ajungând la 22 în prezent.

"Avem o reţea de dealeri competitivă şi putem oferi clienţilor o gamă completă de modele concepute atât pentru nevoile urbane, dar şi pentru a satisface dorinţa de aventură a celor care vor să evadeze din cotidian", a mai spus Alin Radu, director general Suzuki România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO