Auto

Klass Wagen Rent-a-Car cumpără o flotă de 500 de maşini Dacia cu 9,7 mil. euro

Klass Wagen Rent-a-Car cumpără o flotă de 500 de...

Autor: Bogdan Alecu

04.04.2023, 18:16 2716

Klass Wagen Rent-a-Car anunţă achiziţionează 500 de unităţi Dacia de la Renault Commercial Roumanie SRL şi va ajunge anul acesta la o flotă de peste 2500 autoturisme în România. Acest lot achiziţionat va fi compus din modelele Dacia Sandero, Duster si Jogger şi va fi livrat prin dealerul Meridian Auto. Valoarea totală a tranzacţiei depăşeşte 9,7 milioane de Euro.

“Această achiziţie ne va permite să oferim o gamă mai largă de opţiuni de închiriere clienţilor noştri. Modelele Dacia sunt cunoscute pentru fiabilitatea şi eficienţa lor în consumul de combustibil, astfel încât suntem convinşi că acestea vor oferi o experienţă de închiriere de înaltă calitate clienţilor noştri. Trebuie să remarcăm faptul că în anul 2022, Dacia Sandero a fost al doilea cel mai vândut model de maşină în Uniunea Europeană, ceea ce reprezintă o mare realizare pentru marca Dacia şi în acelaşi timp a cântărit foarte mult în decizia noastră de achiziţie”, a declarat Ferencz Moricz, Directorul Comercial al Klass Wagen Group. 

Klass Wagen este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de închirieri auto din România, care ofera servicii de inchirieri pe termen scurt, prezentă şi în Ungaria şi Portugalia.

În 2022 Klass Wagen România a încheiat anul cu vânzări de peste 20 mil. Euro, iar la nivel de grup vânzările au depăşit 49 mil. euro. Rezultatele au fost susţinute in special de extinderea operaţiunilor din Portugalia, unde anul acesta flota Klass Wagen va depăşi 2700 de autoturisme. În toate cele 3 ţări rezultatele obţinute sunt peste anul 2019, anul despre care se poate spune că a fost ultimul an normal, inainte de Pandemia Covid-19. În a doua parte a anului 2023, Klass Wagen Group îşi continuă expansiunea, adăugând a 4-a locaţie din Portugalia pe insula Madeira şi, nu în ultimul rând, urmează începerea operaţiunilor în capitala Spaniei, Madrid. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO