Auto

Marius Ştefan, Autonom: Cred că este un moment bun să începi lucrurile. Când lucrurile sunt volatile, există posibilitatea să faci bani

ZF-ING CEO STRATEGY DURING DIFFICULT TIMES: Cum reacţionează conducătorii de companii – CEO’s în perioade dificile?

Marius Ştefan, Autonom: Cred că este un moment bun să...

Autor: Răzvan Botea

28.09.2023, 19:17 180

„Cum este economia României într-un cuvânt? Bună. În două cuvinte? Nu e bună. Cred că este un moment bun să începi lucrurile. Când lucrurile sunt volatile, există posibilitatea să faci bani”, a spus Marius Ştefan, fondatorul  Autonom, fondatorul Autonom.

Declaraţiile sale au fost făcute la conferinţa ZF-ING  CEO STRATEGY DURING DIFFICULT TIMES: Cum reacţionează conducătorii de companii – CEO’s în perioade dificile?.

Ce a mai spus Marius Ştefan:

Lucrurile se mişcă, iar în zona mea de business încercăm să anticipăm ce vom face în 4 ani. Cum vom vinde maşinile pe care le cumpărăm astăzi? Aproape imposibil. Dacă îţi place volatilitatea, este o perioadă foarte bună.

În termeni de manufacturare, România are un sector puternic. Marja va scădea puţin, pentru că numărul de componente va scădea pe maşinile electrice, de 10 ori mai puţine părţi mobile decât la maşinile clasice.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO