Auto

Opinie Tudor Bratu, Pro Motor: Ce văd şoferii care traversează Pasajul Basarab

Autor: Tudor Bratu - ProMotor

20.06.2011, 15:24 776

Vorbind strict despre pasaj, prima impresie este că este preaîngust deşi el este cel mail at din Europa. Problema este căbulevardele pe care le traversează nu sunt cele mai late şi astfelel nu se putea extinde mai mult.

Vă veţi simţi stânjeniţi de intrările şi ieşirile de pe pasajpentru Giuleşti respectiv Carrefour Orhideea. Sunt prea înguste şiprea scurte. La fel, pasajul se îngustează prea mult la coborâreape Titulescu iar cei care vin prin dreapta lui nu sunt atenţi lasemnul "Cedează trecerea". Cei care coboară podul au prioritate lamersul înainte sau dreapta către strada Cuza. Dar, atenţie, ceicare vin din dreapta frânează foarte rar.

Din păcate, pe pasaj asfaltul nu este turnat perfect. Veţi vedeaasta pe filmarea noastră când camera se mişcă deşi asfaltul pareperfect. Aceeaşi problemă este mai mare pe bulevardul care continuacoborârea podului spre intersecţia Leu/ Cotroceni.

Aici nu a fost turnat asfalt de ani de zile. Nici măcar plombe nuexistă pentru gropile actuale. Ruşine. Bulevardul se opreşte directîn Palatul Cotroceni şi doar pe pod există o placă - "Început deTraian Băsescu, terminat de Sorin Oprescu". Hilar. Ce legătura areasta?! Cine credeţi că se opreşte să vadă plăcuţa? Accesulpietonilor pe pod este interzis. Citiţi integral opiniace văd şoferii care traversează Pasajul Basarab pewww.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO